Kantoorruimte huren Amsterdam

Wilt u kantoorruimte huren in Amsterdam? Met het vernieuwde industriële interieur, de heerlijke Nespresso koffie, geweldige vergadercapaciteiten en de ligging tegenover station Amsterdam Sloterdijk is Tauro de beste keuze. Kom op de fiets, met de trein of met de auto. De parkeergarage onder het gebouw heeft voldoende capaciteit, ook voor uw bezoekers. 

Het Tauro kantoor in Amsterdam staat bekend om haar internationale bedrijvigheid. Doe hier tijdens de regelmatig georganiseerde netwerkbijeenkomsten uw voordeel mee! Een kantoor huren in Amsterdam kan al vanaf 25 m², desgewenst tegen korte en flexibele contracten. Ook kunt u gebruikmaken van de flexibele werkplekken in de Ondernemerslounge op de begane grond. De perfecte plek om uw gasten in een informele setting te ontvangen. U ziet het, u kunt er niet omheen: kantoorruimte Amsterdam huren doet u bij Tauro!

Flexibel kantoorruimte Amsterdam huren

Juist omdat Tauro een flexibel huurconcept hanteert, zijn er geen standaard huurprijzen. Deze zijn afhankelijk van de grootte van uw kantoorruimte, de duur van het huurcontract en uw persoonlijke wensen. Is uw huidige kantoorruimte in Amsterdam als gevolg van de coronacrisis te groot geworden? Kom naar Tauro. We snappen dat krimp en uitbreiding bij ondernemen horen en doen u graag vrijblijvend een aanbod op maat voor het huren van kantoorruimte in Amsterdam.

De kantoorunits (vanaf 25 m²) variëren in grootte en zijn te clusteren. Richt u uw nieuwe kantoorruimte zelf naar eigen wens in of wilt u dit liever uitbesteden? U bepaalt, wij faciliteren. Daarnaast kunt u desgewenst gebruik maken van Tauro-services en faciliteiten zoals telefoon- en frankeerservice. Als Tauro-huurder is het ook mogelijk om vergaderruimtes in andere vestigingen te reserveren. Handig wanneer u een meeting buiten Amsterdam organiseert.

Wij nodigen u graag uit voor het bespreken van uw wensen inzake kantoorruimte huren in Amsterdam.

Kantoorruimte huren in Amsterdam?
Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Lees meer Lees minder
Meer informatie?
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat
Brochure aanvragen
Meer informatie
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat

Details over onze kantoorruimte in Amsterdam

Kenmerken
 • Vloeroppervlakte van 11.000 m²
 • Kantoorruimte Amsterdam huren vanaf 28 m² 
 • Kantoren met daglicht en kiepramen
 • Dynamische locatie in Amsterdam
 • Nieuw interieur met warme uitstraling
 • Eigen parkeergarage en in de omgeving
 • Volledig uitgeruste pantry op elke verdieping
 • Nespresso koffie in de Coffee Lounge
 • Perfecte vergaderfaciliteiten
 • Tegenover NS station Amsterdam Sloterdijk
 • Directe verbinding met snelweg A10
 • Onze kantoren hebben allen energielabel A

Faciliteiten kantoorruimte Amsterdam

Vergader- en spreekruimtes

Bij Tauro kantorencentrum zijn diverse vergaderruimtes te huur. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een kleine vergaderruimte of juist een grote presentatieruimte? Alles is bij Tauro mogelijk, informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van ruimtes:

 • Vergaderruimte;
 • Spreekruimte;
 • Brainstormruimte;
 • Presentatieruimte;
 • Videoconference ruimte;
 • Stilte-nis.  
Parkeren

Bij Tauro kantorencentrum kunt u altijd in de buurt parkeren, bijvoorbeeld in de eigen parkeergarage, op het parkeerterrein of voor de deur. Kijk bij de informatie van de vestiging naar uw keuze voor de parkeermogelijkheden.

Print- en scanfaciliteiten

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van de print-, kopieer- en scanfaciliteiten. Heeft u een grote mailing en wilt u hierop wachten? Uiteraard staat de koffiemachine in de buurt.

Ondernemers Lounge

Als ondernemer kunt u gebruikmaken van de diverse algemene werkplekruimtes in de OndernemersLounge waar u onder het genot van een kopje verse bonen koffie met andere ondernemers kunt werken en ontmoeten. Het is een prettige en open werkruimte uitgerust met comfortabele zitjes en een lange werktafel. Aansluitingen voor uw laptop zijn op of in de tafel(s) verwerkt. Ideaal wanneer u graag in een open ruimte werkt waar andere ondernemers aan het werk zijn.

 

Coffee Lounge

Ook de ochtend beginnen met een goede kop koffie? Wij vinden het belangrijk dat onze koffie van hoge kwaliteit is. In onze Coffee Lounge kunt u daarom heerlijke verse koffie' s en diverse versnaperingen halen zoals boterzachte muffins, versgebakken cookies en toasties.

Netwerken bij Tauro

Regelmatig organiseert Tauro voor haar huurders netwerkborrels. Zo kunt u informeel kennismaken met de andere ondernemers in uw vestiging. Wilt u zelf een netwerkborrel organiseren? Ook dan bent u bij Tauro aan het juiste adres! Informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Diverse flexibele werkplekken

Flexibel werken, optimaal gebruikmaken van diverse openbare ruimtes zoals een stilte-nis of werken in de Ondernemers Lounge. Het nieuwe werken is ook bij Tauro mogelijk!

Lunch

Een gezonde lunch of catering op maat. Bij Tauro regelt u alles onder één dak. 

Videoconferencing

Bij Tauro kunt u ook terecht voor uw videoconferencing in Den Haag en videoconferencing in Amsterdam. De videoconference ruimte kan verbonden worden met video conference systemen van alle merken 'all over the world', zowel voor point-to-point als multipoint sessies. Reizen is niet meer nodig!

Tauro fiets

Duurzaam ondernemen begint bij jezelf! Tauro heeft daarom enkele Tauro fietsen bij haar locaties geplaatst waar u vrij gebruik van kunt maken, voor bijvoorbeeld een ritje voor uw afspraak in het centrum. 

De vele voordelen en services Amsterdam

Receptie
24/7 toegankelijk
Kantoorunits gestoffeerd
Postafhandeling
Schoonmaak
Technische ondersteuning
Tauro membership
Beveiliging
Vergaderen in alle vestigingen

Centraal gelegen kantoorruimte Amsterdam huren?

Tauro Amsterdam ligt in Amsterdam-West in kantorenpark Teleport. Met het nieuwe industriële interieur, de smakelijke Nespresso koffie, moderne vergaderfaciliteiten en de centrale ligging tegenover station Amsterdam Sloterdijk is Tauro de beste keuze.

De Tauro kantoorruimte in Amsterdam is makkelijk bereikbaar met uitgangswegen in alle directies en openbaar vervoer. Kom op de fiets, met de trein of met de auto. Het ligt vrijwel direct aan de afslag van de ringweg van Amsterdam (de A10), zodoende ook heel eenvoudig aan te rijden via de N200 en snelweg A5. Schiphol Airport ligt op slechts 12 kilometer afstand. Parkeergelegenheid vindt u in de parkeergarage onder het gebouw en in de directe omgeving. Reist u met het openbaar vervoer naar u kantoorruimte in Amsterdam? Tauro bevindt zicht tegenover station Amsterdam Sloterdijk.

Bereikbaarheid Amsterdam

Teleportboulevard 110, 1043 EJ Amsterdam
Bereken uw route
Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

“De keuze voor het huren van kantoorruimte bij Tauro is gemaakt vanwege de ligging en goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn wij heel blij met het gebouw op zich en dat we de mogelijkheid hebben gekregen om alles naar wens in te richten en in te delen. Het heeft een fijne sfeer en door de aanwezigheid van de centrale receptie heeft het ook een zeer professionele uitstraling.”
Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

"In Amsterdam maken wij sinds één jaar gebruik van de kantoorruimte bij Tauro. Het Tauro gebouw in Amsterdam ligt erg centraal, dichtbij station Amsterdam Sloterdijk, wat wij heel fijn vinden. Hierdoor is onze kantoorruimte heel makkelijk te bereiken voor kandidaten. Iets wat wij ontzettend fijn vinden aan onze kantoorruimte in Amsterdam bij Tauro is dat we voldoende ruimte hebben om te overleggen, gebruik kunnen maken van vergaderruimtes, maar ook beneden in de Ondernemers Lounge kunnen werken."
Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

"Wij zijn inmiddels 3 jaar huurder bij Tauro en zijn heel erg te spreken over de kantoorruimte die wij hebben. Bij Derksen & Drolsbach komen vaak professionals langs om opdrachten te bespreken of nieuwe kandidaten om voor ons te komen werken. Wij vinden het dus belangrijk dat zij professioneel en netjes worden opgevangen zodra zij aankomen op kantoor. Tauro doet dit heel goed."
Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

"Stroopwafel effect groeide en dus waren wij op zoek naar een passende kantoorruimte. Zo zijn wij bij Tauro Statenkwartier terechtgekomen. Het kantoor van Tauro heeft een toffe, maar ook professionele uitstraling. Daarnaast heeft het kantoor een mooie welkomsthal, hartelijke receptie, schone kantoorruimte, voldoende parkeerruimte en ook stilte. Heel fijn!"
Levin - Gerard Meyer

Levin - Gerard Meyer

“De reden dat wij voor Tauro hebben gekozen is, naast het financiële aspect, dat afspraak ook echt afspraak is. Naast het gebruik van je eigen kantoorunit, kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals vergaderruimte op uurbasis en diensten van de receptie. Verder bestaat de mogelijkheid om ruimtes te gebruiken op andere locaties, wat voor ons in de toekomst heel interessant kan zijn. Verder verloopt de communicatie en samenwerking zeer prettig. Voor ons is Tauro feitelijk een verlengstuk van onze organisatie.”
Vidacto - Atse Douma

Vidacto - Atse Douma

"Wij huren inmiddels al een lange tijd bij Tauro en zijn nog steeds superblij met onze keuze. De reden waarom onze keuze viel op Tauro Den Haag Koninginnegracht is het flexibele kantoorconcept. Waarbij je extra kantoorruimte huurt op het moment dat je dat nodig hebt en er ook inkomsten tegenover staan. En dus andersom juist kiest voor een kleinere kantoorruimte wanneer de inkomsten er niet zijn. Daarnaast spreekt de representativiteit van Tauro ons enorm aan. Het gebouw heeft een professionele uitstraling en wij hebben alles bij de hand wat we nodig hebben."
AFIBER - Remco Kaphorst

AFIBER - Remco Kaphorst

“De omgeving van de locatie in Heemstede, de sfeer in de algemene ruimtes en het een full service kantoren concept is waarom AFIBER uiteindelijk heeft gekozen voor Tauro. Alles wat wij maar nodig kunnen hebben is aanwezig. Daarnaast is de communicatie vanuit Tauro altijd zeer duidelijk is en vinden wij het fijn dat we 24 uur per dag toegang hebben tot het gebouw”

Meest gestelde vragen

Kan ik bij Tauro Amsterdam parkeren?
Onder Tauro Amsterdam is een parkeergarage waar u en uw bezoekers kunnen parkeren. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen in de directe omgeving van onze kantoorruimte in Amsterdam.
Is het mogelijk als mijn onderneming groeit om bij Tauro mijn kantoorruimte uit te breiden?
Door ons flexibele verhuurconcept kunnen wij ruimte creeëren voor groeiende ondernemingen.
Kan ik ook gebruikmaken van vergaderruimtes in andere Tauro vestigingen?
Als u Tauro huurder of member bent, kunt u gebruik maken van onze spreek- en vergaderfaciliteiten op iedere Tauro vestiging.
Hoe is het internet geregeld?
Elke Tauro kantoorunit heeft een eigen internet- en telefoonaansluiting.
Kan ik als Tauro huurder te allen tijde mijn kantoorunit in?
Ja, als Tauro huurder heeft u 24/7 toegang tot het gebouw en uw kantoorunit.
Kan ik bij u ook gebruik maken van administratieve ondersteuning?
Onze receptionistes kunnen uw telefoon beantwoorden, mailingen verzorgen en uw bezoek ontvangen. Voor secretariele ondersteuning, zoals bijvoorbeeld het notuleren bij een vergadering, hebben wij afspraken met een bedrijf voor office professionals.
Wat is er bij de servicekosten inbegrepen?
Bij uw kantoorruimte in Amsterdam is o.a. inbegrepen:  Receptie, ontvangst en postafhandeling; Schoonmaak van de algemene ruimtes en gehuurde kantoorunit; Wassen beglazing en kozijnen; Beveiliging/surveillance; Onderhoud diverse installaties; Verzekeri
Kan ik mijn telefoon doorschakelen?
Wanneer u gebruik maakt van onze telefoonservice ontvangt u een uniek telefoonnummer waar u uw telefoon naar doorschakelt. Onze receptioniste neemt uw telefoon dan aan met uw bedrijfsnaam en noteert de boodschap. Alle telefoonnotities ontvangt u per e-mai
Kan ik schilderijen/whiteboard in mijn unit ophangen?
Bij de receptie zijn speciale ophangsets verkrijgbaar om lijsten aan op te hangen.
Kan ik mijn onderneming met een Tauro Membership contract inschrijven bij de Kamer van Koophandel?
Omdat u met een Tauro Membership ook gebruikmaakt van een zakelijk adres, kunt u uw onderneming inschrijven bij de Kamer van Koophandel.
Meer vragen laden

Type kantoorruimte

Kantoorruimte op maat

Ondernemen op úw manier. Tauro kantoor op maat biedt u als ondernemer de letterlijke en...
Meer info
2. Werkplekken - Overzicht - Kantoorruimte op maat

Tauro Membership

Als ondernemer heeft u wellicht (nog) geen vaste kantoorruimte nodig. Maar wel de faciliteiten van...
Meer info
1. Werkplekken - Overzicht - Flexibele Werkplek

Kantoor voor een dag - One Day Office

Meebewegen en flexibel zijn, dat is Tauro. Zo kunt u nu heel flexibel voor 1 of enkele dagen per...
Meer info
Kantoorruimte te huur Rijswijk
Samen veilig werken
Tauro maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om uw ervaring op de website te verbeteren. De cookies die vereist zijn om de website te gebruiken zijn wettelijk toegestaan. Voor de andere cookies kunt u hieronder toestemming geven.

Meer informatie