Kantoorruimtes huren in Delft

Wilt u goed bereikbare kantoorruimte huren in Delft? Het Tauro-complex biedt een ondernemer alles wat deze nodig heeft. Het gebouw heeft een totaal vloeroppervlak van 3.100 m² en is in 2006 volledig gerenoveerd. Het kantorencentrum is zeer goed bereikbaar (óók met het openbaar vervoer) en ligt op loopafstand van een kleinschalig winkelcentrum. Een kantoorruimte huren in Delft met eigen parkeerterrein voor u, uw medewerkers en uw bezoekers? Tauro is het antwoord!

Stijlvol, verzorgd en modern

De stijlvolle, moderne hal van Tauro Delft heeft een verzorgde entree welke onlangs een totale metamorfose heeft ondergaan. U kunt al een kantoorruimte huren in Delft vanaf 25 m² die u vervolgens naar eigen wens en behoefte kunt inrichten. De ruimtes zijn gestoffeerd en voorzien van moderne kantoorvoorzieningen. Daarnaast  profiteert u standaard van diverse Tauro-services en diensten, waaronder:

 • receptiediensten op afstand
 • gratis gebruik van vergaderruimte in Delft
 • pakketservice
 • postafhandeling
 • 24-uurs toegang
 • technische ondersteuning


Extra’s bij kantoorruimte huren in Delft

Kenmerkend voor Tauro zijn de extra diensten en service. Zo beschikt elk kantorencentrum over een representatieve ontvangstruimte, een gastvrije receptie en diverse vergader- en spreekruimtes in alle Tauro locaties die per uur gehuurd kunnen worden Daarnaast kunt u gebruik maken van eerder genoemde services. En natuurlijk betaalt u alleen hetgeen u gebruikt! Een kantoorruimte huren in Delft doet u bij Tauro.

Betaalbare kantoorruimte huren in Delft

Het klinkt haast onmogelijk: betaalbare kantoorruimte huren in Delft. Bij Tauro kan het! En omdat Tauro een flexibel huurconcept hanteert, zijn er geen standaard huurprijzen. Deze zijn afhankelijk van de grootte van uw kantoorruimte, uw overige eisen aan de kantoorruimte die u wilt huren in Delft en de duur van het huurcontract. Wij nodigen u daarom van harte uit voor het bespreken van uw wensen inzake kantoorruimte huren in Delft. We doen u graag een passend aanbod.

Kantoorruimte huren in Delft?
Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Lees meer Lees minder
Meer informatie?
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat
Brochure aanvragen
Meer informatie
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat

Details over onze kantoorruimte in Delft

Kenmerken
 • Kantoorruimte te huur vanaf 25 m²
 • Receptie op afstand
 • Kantoren voorzien van veel daglicht
 • Ondernemerslounge met flexwerkplekkn
 • Parkeerterrein voor de deur
 • Gratis vergaderfaciliteiten
 • In gezellige buurt Buitenhof-Zuid
 • Gelegen nabij kleinschalig winkelcentrum;
 • Goed bereikbaar via de snelwegen A4 en A13

Faciliteiten kantoorruimte Delft

Vergader- en spreekruimtes

Bij Tauro kantorencentrum zijn diverse vergaderruimtes te huur. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een kleine vergaderruimte of juist een grote presentatieruimte? Alles is bij Tauro mogelijk, informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van ruimtes:

 • Vergaderruimte;
 • Spreekruimte;
 • Brainstormruimte;
 • Presentatieruimte;
 • Videoconference ruimte;
 • Stilte-nis.  
Parkeren

Bij Tauro kantorencentrum kunt u altijd in de buurt parkeren, bijvoorbeeld in de eigen parkeergarage, op het parkeerterrein of voor de deur. Kijk bij de informatie van de vestiging naar uw keuze voor de parkeermogelijkheden.

Ondernemers Lounge

Als ondernemer kunt u gebruikmaken van de diverse algemene werkplekruimtes in de OndernemersLounge waar u onder het genot van een kopje verse bonen koffie met andere ondernemers kunt werken en ontmoeten. Het is een prettige en open werkruimte uitgerust met comfortabele zitjes en een lange werktafel. Aansluitingen voor uw laptop zijn op of in de tafel(s) verwerkt. Ideaal wanneer u graag in een open ruimte werkt waar andere ondernemers aan het werk zijn.

 

Netwerken bij Tauro

Regelmatig organiseert Tauro voor haar huurders netwerkborrels. Zo kunt u informeel kennismaken met de andere ondernemers in uw vestiging. Wilt u zelf een netwerkborrel organiseren? Ook dan bent u bij Tauro aan het juiste adres! Informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Diverse flexibele werkplekken

Flexibel werken, optimaal gebruikmaken van diverse openbare ruimtes zoals een stilte-nis of werken in de Ondernemers Lounge. Het nieuwe werken is ook bij Tauro mogelijk!

Meer dan 200m2

Tauro biedt kantoorruimte op maat. Afgestemd op uw wensen, volgens een formule die al sinds 1994 met succes wordt gehanteerd. Ook bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte van meer dan 200 m² zijn van harte welkom bij Tauro. 

De vele voordelen en services Delft

Receptie
24/7 toegankelijk
Kantoorunits gestoffeerd
Postafhandeling
Schoonmaak
Technische ondersteuning
Tauro membership
Beveiliging
Vergaderen in alle vestigingen

Goed bereikbare kantoorruimte huren in Delft?

Tauro Delft ligt aan de Kruithuisweg, de verbindingsweg tussen snelwegen A4 en A13 en op loopafstand van een kleinschalig winkelcentrum.

De Tauro kantoorruimte in Delft is makkelijk bereikbaar met uitgangswegen in alle directies en openbaar vervoer. Het is eenvoudig te bereiken met zowel de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Komt u met de auto? Dan kunt kosteloos parkeren op het parkeerterrein aan de voorzijde van het bedrijfsverzamelgebouw. Reist u met het openbaar vervoer? Op ca. 3 minuten lopen is een tramhalte. Een kantoorruimte huren in Delft met eigen parkeerterrein voor u, uw medewerkers en uw bezoekers? Tauro is het antwoord!

 

Bereikbaarheid Delft

Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Bereken uw route
Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

“De keuze voor het huren van kantoorruimte bij Tauro is gemaakt vanwege de ligging en goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn wij heel blij met het gebouw op zich en dat we de mogelijkheid hebben gekregen om alles naar wens in te richten en in te delen. Het heeft een fijne sfeer en door de aanwezigheid van de centrale receptie heeft het ook een zeer professionele uitstraling.”
Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

"Wij zijn inmiddels 3 jaar huurder bij Tauro en zijn heel erg te spreken over de kantoorruimte die wij hebben. Bij Derksen & Drolsbach komen vaak professionals langs om opdrachten te bespreken of nieuwe kandidaten om voor ons te komen werken. Wij vinden het dus belangrijk dat zij professioneel en netjes worden opgevangen zodra zij aankomen op kantoor. Tauro doet dit heel goed."
Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

"Stroopwafel effect groeide en dus waren wij op zoek naar een passende kantoorruimte. Zo zijn wij bij Tauro Statenkwartier terechtgekomen. Het kantoor van Tauro heeft een toffe, maar ook professionele uitstraling. Daarnaast heeft het kantoor een mooie welkomsthal, hartelijke receptie, schone kantoorruimte, voldoende parkeerruimte en ook stilte. Heel fijn!"
Einstein ICT - Peter Boogaard

Einstein ICT - Peter Boogaard

“De keuze viel voor Einstein ICT & Telecom op Tauro vanwege de prettige mix van het kantoor, de faciliteiten van de gemeenschappelijke ruimtes en de klantgerichtheid. Daarnaast speelde de bereikbaarheid een belangrijke rol bij de keuze. Het kantoorgebouw van Tauro in Amsterdam bevindt zich tegenover treinstation Amsterdam Sloterdijk en heeft een directe verbinding met de A10. Perfect dus. Inmiddels hebben wij ook onze weg gevonden naar de recent vernieuwde Ondernemerslounge. Een fijne plek om even kort te overleggen met collega’s, te ontspannen met een vers kopje koffie of medehuurders te ontmoeten.”
Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

"In Amsterdam maken wij sinds één jaar gebruik van de kantoorruimte bij Tauro. Het Tauro gebouw in Amsterdam ligt erg centraal, dichtbij station Amsterdam Sloterdijk, wat wij heel fijn vinden. Hierdoor is onze kantoorruimte heel makkelijk te bereiken voor kandidaten. Iets wat wij ontzettend fijn vinden aan onze kantoorruimte bij Tauro in Amsterdam is dat we voldoende ruimte hebben om te overleggen, gebruik kunnen maken van vergaderruimtes, maar ook beneden in de Ondernemers Lounge kunnen werken."
Vidacto - Atse Douma

Vidacto - Atse Douma

"Wij huren inmiddels al een lange tijd bij Tauro en zijn nog steeds superblij met onze keuze. De reden waarom onze keuze viel op Tauro Den Haag Koninginnegracht is het flexibele kantoorconcept. Waarbij je extra kantoorruimte huurt op het moment dat je dat nodig hebt en er ook inkomsten tegenover staan. En dus andersom juist kiest voor een kleinere kantoorruimte wanneer de inkomsten er niet zijn. Daarnaast spreekt de representativiteit van Tauro ons enorm aan. Het gebouw heeft een professionele uitstraling en wij hebben alles bij de hand wat we nodig hebben."
AFIBER - Remco Kaphorst

AFIBER - Remco Kaphorst

“De omgeving van de locatie in Heemstede, de sfeer in de algemene ruimtes en het een full service kantoren concept is waarom AFIBER uiteindelijk heeft gekozen voor Tauro. Alles wat wij maar nodig kunnen hebben is aanwezig. Daarnaast is de communicatie vanuit Tauro altijd zeer duidelijk en vinden wij het fijn dat we 24 uur per dag toegang hebben tot het gebouw”

Meest gestelde vragen

Is het mogelijk als mijn onderneming groeit om uit te breiden?
Door ons flexibele verhuurconcept kunnen wij ruimte creeëren voor groeiende ondernemingen.
Kan ik ook vergaderen in andere Tauro vestigingen?
Als u Tauro huurder of member bent, kunt u gebruikmaken van onze spreek- en vergaderfaciliteiten op iedere Tauro vestiging.
Hoe is het internet geregeld?
Elke kantoorunit is voorzien van een eigen internet- en telefoonaansluiting.
Kan ik als Tauro huurder te allen tijde mijn kantoorunit in?
Ja, als Tauro huurders heeft u 24/7 toegang tot het gebouw en uw kantoorunit.
Kan ik bij u ook gebruik maken van administratieve ondersteuning?
Onze receptionistes kunnen uw telefoon beantwoorden, mailingen verzorgen en uw bezoek ontvangen. Voor secretariele ondersteuning, zoals bijvoorbeeld het notuleren bij een vergadering, hebben wij afspraken met een bedrijf voor office professionals.
Wat is er bij de servicekosten inbegrepen?
Bij de servicekosten zijn o.a. inbegrepen:  Receptie, ontvangst en postafhandeling; Schoonmaak van de algemene ruimtes en gehuurde kantoorunit; Wassen beglazing en kozijnen; Beveiliging/surveillance; Onderhoud diverse installaties; Verzekering; Vuil- e
Kan ik mijn telefoon doorschakelen?
Wanneer u gebruik maakt van onze telefoonbeantwoordservice ontvangt u een uniek telefoonnummer waar u uw telefoon naar doorschakelt. Onze receptioniste neemt uw telefoon dan aan met uw bedrijfsnaam en noteert de boodschap. Alle telefoonnotities ontvangt u
Is het toegestaan om schilderijen/whiteboard in mijn kantoorruimte op te hangen?
Bij de receptie zijn speciale ophangsets verkrijgbaar om lijsten aan op te hangen. 
Kan ik parkeren bij Tauro?
Bij iedere Tauro vestiging zijn er zowel eigen parkeervoorzieningen als voor- en rondom het gebouw.
Meer vragen laden

Type kantoorruimte

Kantoorruimte op maat

Ondernemen op úw manier. Tauro kantoor op maat biedt u als ondernemer de letterlijke en...
Meer info
2. Werkplekken - Overzicht - Kantoorruimte op maat
Tauro maakt gebruik van cookies

Tauro maakt gebruik van functionele en tracking cookies om o.a. uw gebruikservaring op de website te verbeteren, content te personaliseren en advertenties. Tevens delen wij deze informatie met derde partijen gericht op advertenties en analytics. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.

Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik van cookies.