Goed bereikbare kantoorruimte huren in Den Haag Forepark

Tauro Forepark is gelegen aan de rand van Den Haag op het industrieterrein Forepark. Het Forepark bedrijventerrein is de optimale locatie voor bedrijven, midden in hart van de Randstad. Door de ligging aan de A4 (Prins Clausplein) heeft het gebouw een goede zichtlocatie en is het uitstekend bereikbaar met de auto. Ook de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer is optimaal. Een goede reden om kantoorruimte te huren in Den Haag Forepark. Het gebouw bestaat uit bedrijfs- en kantoorruimtes met elk een eigen entree en alle gangbare voorzieningen. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en uitstekende lunchfaciliteiten in de directe omgeving.

Bedrijfshal of kantoorruimte huren in Den Haag Forepark

Tauro Den Haag Forepark heeft een vloeroppervlakte van 5.200 m². Het gebouw bestaat uit kantoorruimtes (vanaf 25 m²) en bedrijfshallen (vanaf 300 m² en voorzien van een overheaddeur) met elk een eigen entree en voorzieningen. U kunt een open kantoorruimte huren in Den Haag Forepark welke u volledig naar eigen wens en behoefte kunt inrichten. Wilt u kantoorruimte huren in Den Haag Forepark? Dan kunt u tevens tegen gereduceerd tarief gebruik maken van vergader- en/of spreekkamers in de overige vestigingen.

Voordelig en op maat

Juist omdat Tauro een flexibel huurconcept hanteert, zijn er bij Tauro geen standaard huurprijzen. De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte die u wilt huren in Den Haag Forepark, de lengte van het huurcontract en uw persoonlijke wensen. Wij nodigen u daarom van harte uit voor het bespreken van uw wensen inzake kantoorruimte huren in Den Haag Forepark. We zorgen voor een aanbod op maat.

Kantoorruimte huren in Den Haag Forepark?
Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Lees meer Lees minder
Meer informatie?
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat
Brochure aanvragen
Meer informatie
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat

Details over onze kantoorruimte in Den Haag

Kenmerken
 • Vloeroppervlak van 2.500 m²
 • Moderne kantoorvoorzieningen
 • Gelegen nabij Sallo’s (lunchgelegenheid)
 • Goed bereikbaar via de snelweg A4
 • Eigen parkeerterrein aanwezig
 • Bushalte en Randstadrail op loopafstand
 • Geen receptie, receptiediensten en vergaderruimtes aanwezig

Faciliteiten kantoorruimte Den Haag

Vergader- en spreekruimtes

Bij Tauro kantorencentrum zijn diverse vergaderruimtes te huur. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een kleine vergaderruimte of juist een grote presentatieruimte? Alles is bij Tauro mogelijk, informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van ruimtes:

 • Vergaderruimte;
 • Spreekruimte;
 • Brainstormruimte;
 • Presentatieruimte;
 • Videoconference ruimte;
 • Stilte-nis.  
Parkeren

Bij Tauro kantorencentrum kunt u altijd in de buurt parkeren, bijvoorbeeld in de eigen parkeergarage, op het parkeerterrein of voor de deur. Kijk bij de informatie van de vestiging naar uw keuze voor de parkeermogelijkheden.

Netwerken bij Tauro

Regelmatig organiseert Tauro voor haar huurders netwerkborrels. Zo kunt u informeel kennismaken met de andere ondernemers in uw vestiging. Wilt u zelf een netwerkborrel organiseren? Ook dan bent u bij Tauro aan het juiste adres! Informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Meer dan 200m2

Tauro biedt kantoorruimte op maat. Afgestemd op uw wensen, volgens een formule die al sinds 1994 met succes wordt gehanteerd. Ook bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte van meer dan 200 m² zijn van harte welkom bij Tauro. 

De vele voordelen en services Den Haag

Receptie
24/7 toegankelijk
Kantoorunits gestoffeerd
Postafhandeling
Schoonmaak
Technische ondersteuning
Tauro membership
Beveiliging
Vergaderen in alle vestigingen

Kantoorruimte huren in Den Haag met een centrale ligging?

Tauro Forepark ligt heel centraal aan de rand van Den Haag op het industrieterrein Forepark. Het Forepark park bedrijventerrein is de optimale locatie voor bedrijven, midden in hart van de Randstad. De gunstige ligging met directe verbindingen naar de grote steden, de ruime opzet en het groene karakter kenmerken dit bedrijvenpark. Met moderne voorzieningen en service biedt het alles wat u zich als ondernemer kunt wensen.

Bedrijfs- of kantoorruimte huren in Tauro Den Haag Forepark? Door de ligging aan de A4 (Prins Clausplein) is de bereikbaarheid van dit gebouw, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, optimaal. Parkeren kunt u op het parkeerterrein en er zijn uitstekende lunchfaciliteiten in de directe omgeving. Een goede reden om kantoorruimte te huren in Den Haag Forepark.

Bereikbaarheid Den Haag

De Rijn 18/22, 2491 BG Den Haag
Bereken uw route
Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

“De keuze voor het huren van kantoorruimte bij Tauro is gemaakt vanwege de ligging en goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn wij heel blij met het gebouw op zich en dat we de mogelijkheid hebben gekregen om alles naar wens in te richten en in te delen. Het heeft een fijne sfeer en door de aanwezigheid van de centrale receptie heeft het ook een zeer professionele uitstraling.”
Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

"Wij zijn inmiddels 3 jaar huurder bij Tauro en zijn heel erg te spreken over de kantoorruimte die wij hebben. Bij Derksen & Drolsbach komen vaak professionals langs om opdrachten te bespreken of nieuwe kandidaten om voor ons te komen werken. Wij vinden het dus belangrijk dat zij professioneel en netjes worden opgevangen zodra zij aankomen op kantoor. Tauro doet dit heel goed."
Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

"Stroopwafel effect groeide en dus waren wij op zoek naar een passende kantoorruimte. Zo zijn wij bij Tauro Statenkwartier terechtgekomen. Het kantoor van Tauro heeft een toffe, maar ook professionele uitstraling. Daarnaast heeft het kantoor een mooie welkomsthal, hartelijke receptie, schone kantoorruimte, voldoende parkeerruimte en ook stilte. Heel fijn!"
Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

"In Amsterdam maken wij sinds één jaar gebruik van de kantoorruimte bij Tauro. Het Tauro gebouw in Amsterdam ligt erg centraal, dichtbij station Amsterdam Sloterdijk, wat wij heel fijn vinden. Hierdoor is onze kantoorruimte heel makkelijk te bereiken voor kandidaten. Iets wat wij ontzettend fijn vinden aan onze kantoorruimte bij Tauro in Amsterdam is dat we voldoende ruimte hebben om te overleggen, gebruik kunnen maken van vergaderruimtes, maar ook beneden in de Ondernemers Lounge kunnen werken."
Einstein ICT - Peter Boogaard

Einstein ICT - Peter Boogaard

“De keuze viel voor Einstein ICT & Telecom op Tauro vanwege de prettige mix van het kantoor, de faciliteiten van de gemeenschappelijke ruimtes en de klantgerichtheid. Daarnaast speelde de bereikbaarheid een belangrijke rol bij de keuze. Het kantoorgebouw van Tauro in Amsterdam bevindt zich tegenover treinstation Amsterdam Sloterdijk en heeft een directe verbinding met de A10. Perfect dus. Inmiddels hebben wij ook onze weg gevonden naar de recent vernieuwde Ondernemerslounge. Een fijne plek om even kort te overleggen met collega’s, te ontspannen met een vers kopje koffie of medehuurders te ontmoeten.”
Vidacto - Atse Douma

Vidacto - Atse Douma

"Wij huren inmiddels al een lange tijd bij Tauro en zijn nog steeds superblij met onze keuze. De reden waarom onze keuze viel op Tauro Den Haag Koninginnegracht is het flexibele kantoorconcept. Waarbij je extra kantoorruimte huurt op het moment dat je dat nodig hebt en er ook inkomsten tegenover staan. En dus andersom juist kiest voor een kleinere kantoorruimte wanneer de inkomsten er niet zijn. Daarnaast spreekt de representativiteit van Tauro ons enorm aan. Het gebouw heeft een professionele uitstraling en wij hebben alles bij de hand wat we nodig hebben."
AFIBER - Remco Kaphorst

AFIBER - Remco Kaphorst

“De omgeving van de locatie in Heemstede, de sfeer in de algemene ruimtes en het een full service kantoren concept is waarom AFIBER uiteindelijk heeft gekozen voor Tauro. Alles wat wij maar nodig kunnen hebben is aanwezig. Daarnaast is de communicatie vanuit Tauro altijd zeer duidelijk en vinden wij het fijn dat we 24 uur per dag toegang hebben tot het gebouw”

Meest gestelde vragen

Waarin verschilt Tauro Forepark t.o.v. de overige Tauro vestigingen?
Het concept van dit gebouw verschilt omdat het niet is voorzien van een receptie en faciliteiten. Dit maakt dit gebouw uitermate geschikt voor bedrijven die deze voorzieningen niet nodig hebben. U kunt
Zijn er vergaderfaciliteiten aanwezig in Tauro Forepark?
Tauro Forepark is niet voorzien van eigen vergaderfaciliteiten. Wel kunt u gebruikmaken van onze spreek- en vergaderfaciliteiten op de overige Tauro vestigingen.
Kan ik als Tauro huurder te allen tijde mijn kantoorunit in?
Ja, als Tauro huurders heeft u 24/7 toegang tot het gebouw en uw kantoorunit.
Is het mogelijk als mijn onderneming groeit om uit te breiden?
Door ons flexibele verhuurconcept kunnen wij ruimte creeëren voor groeiende ondernemingen.
Kan ik parkeren bij Tauro in het Forepark?
Rondom Tauro Forepark is een parkeerterrein aanwezig.
Hoe is het internet geregeld?
Elke kantoorunit is voorzien van een eigen internet- en telefoonaansluiting.
Kan ik mijn telefoon doorschakelen?
U kunt gebruikmaken van de telefoonservice in een ander Tauro vestiging. U ontvangt dan een uniek telefoonnummer waar u uw telefoon naar doorschakelt. Onze receptioniste neemt uw telefoon dan aan met uw bedrijfsnaam en noteert de boodschap. Alle telefoonn
Wat is er bij de servicekosten inbegrepen?
Bij de servicekosten zijn o.a. inbegrepen: Schoonmaak algemene ruimte en gehuurde kantoorunit - Wassen beglazing en kozijnen - Beveiliging/surveillance - Onderhoud installaties - Verzekering; Vuil- en papierafvoer.
Is het toegestaan om schilderijen/whiteboard in mijn kantoorruimte op te hangen?
Er zijn speciale ophangsets verkrijgbaar om lijsten aan op te hangen. 
Meer vragen laden

Type kantoorruimte

Tauro Membership

Als ondernemer heeft u wellicht (nog) geen vaste kantoorruimte nodig. Maar wel de faciliteiten van...
Meer info
1. Werkplekken - Overzicht - Flexibele Werkplek
Tauro maakt gebruik van cookies

Tauro maakt gebruik van functionele en tracking cookies om o.a. uw gebruikservaring op de website te verbeteren, content te personaliseren en advertenties. Tevens delen wij deze informatie met derde partijen gericht op advertenties en analytics. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.

Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik van cookies.