Eigen wensen centraal bij kantoorruimte huren in Heemstede

Tauro Heemstede is gevestigd in een prachtig stijlvol pand en heeft een vloeroppervlak van 1.500 m². U kunt kantoorruimte in Heemstede huren welke u volledig naar eigen smaak en behoefte kunt inrichten. Daarnaast staan onze medewerkers voor u klaar met extra services waaronder de receptie- en telefoondiensten. U kunt als Tauro-huurder tevens gebruik maken van vergader- en spreekkamers in alle overige Tauro vestigingen. Handig wanneer u een meeting plant in bijvoorbeeld Amsterdam of Den Haag!

Kantoorruimtes huren in Heemstede

Een kantoorruimte huren in Heemstede midden in het groen op het Landgoed Berkenrode? Bij Tauro kan het! Het complex heeft een complete facelift ondergaan, uiteraard met respect voor het eigen, stijlvolle karakter van het pand. Een kantoorruimte huren in Heemstede dat voldoet aan alle moderne eisen en zeker zijn van voldoende parkeergelegenheid? Het flexibele huurconcept van Tauro is het antwoord. De huurprijzen zijn afhankelijk van de wensen van onze relaties variërend van kantoorgrootte, hoe lang u kantoorruimte wilt huren in Heemstede en uw specifieke wensen t.a.v. de kantoorruimte. Wij nodigen u daarom van harte uit voor het bespreken van uw wensen inzake kantoorruimte huren in Heemstede. We doen u graag een passend aanbod.

Flexibiliteit vinden we heel normaal
Tijdelijk wat meer of juist minder ruimte nodig? Geen enkel probleem bij Tauro! We zijn zelf ondernemers en begrijpen zowel het fenomeen krimp als groei.Kantoorruimte huren in Heemstede doet u in ons  geheel gerenoveerde bedrijvencentrum waar u de beschikking heeft over aansluitingen op de meest up-to-date communicatieapparatuur. We halen voor u het onderste uit de kan, zodat u dat ook kunt doen met uw bedrijf.

Kantoorruimte huren in Heemstede?
Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Lees meer Lees minder
Meer informatie?
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat
Brochure aanvragen
Meer informatie
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat

Details over onze kantoorruimte in Heemstede

Kenmerken
 • Kantoorruimte te huur vanaf 20 m2
 • Aan de rand van Haarlem
 • Centrale ligging aan Herenweg
 • Kantoren voorzien van veel daglicht
 • Lichte moderne inrichting
 • Eigen parkeerterrein rondom het gebouw
 • Op loopafstand van De Binnenweg met diverse winkels en gezellige restaurants
 • Nabij wandelbos Groenendaal
 • Zeer goed bereikbaar via snelweg A9
 • NS station Heemstede binnen 10 minuten fietsafstand

Faciliteiten kantoorruimte Heemstede

Vergader- en spreekruimtes

Bij Tauro kantorencentrum zijn diverse vergaderruimtes te huur. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een kleine vergaderruimte of juist een grote presentatieruimte? Alles is bij Tauro mogelijk, informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van ruimtes:

 • Vergaderruimte;
 • Spreekruimte;
 • Brainstormruimte;
 • Presentatieruimte;
 • Videoconference ruimte;
 • Stilte-nis.  
Parkeren

Bij Tauro kantorencentrum kunt u altijd in de buurt parkeren, bijvoorbeeld in de eigen parkeergarage, op het parkeerterrein of voor de deur. Kijk bij de informatie van de vestiging naar uw keuze voor de parkeermogelijkheden.

Print- en scanfaciliteiten

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van de print-, kopieer- en scanfaciliteiten. Heeft u een grote mailing en wilt u hierop wachten? Uiteraard staat de koffiemachine in de buurt.

Ondernemers Lounge

Als ondernemer kunt u gebruikmaken van de diverse algemene werkplekruimtes in de OndernemersLounge waar u onder het genot van een kopje verse bonen koffie met andere ondernemers kunt werken en ontmoeten. Het is een prettige en open werkruimte uitgerust met comfortabele zitjes en een lange werktafel. Aansluitingen voor uw laptop zijn op of in de tafel(s) verwerkt. Ideaal wanneer u graag in een open ruimte werkt waar andere ondernemers aan het werk zijn.

 

24/7 toegankelijk

Alle vestigingen van Tauro zijn 24 uur per dag voor de huurders open. Zo kunt u ondernemen op uw manier. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Netwerken bij Tauro

Regelmatig organiseert Tauro voor haar huurders netwerkborrels. Zo kunt u informeel kennismaken met de andere ondernemers in uw vestiging. Wilt u zelf een netwerkborrel organiseren? Ook dan bent u bij Tauro aan het juiste adres! Informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Tauro fiets

Duurzaam ondernemen begint bij jezelf! Tauro heeft daarom enkele Tauro fietsen bij haar locaties geplaatst waar u vrij gebruik van kunt maken, voor bijvoorbeeld een ritje voor uw afspraak in het centrum. 

De vele voordelen en services Heemstede

Receptie
24/7 toegankelijk
Kantoorunits gestoffeerd
Postafhandeling
Schoonmaak
Technische ondersteuning
Tauro membership
Beveiliging
Vergaderen in alle vestigingen

Goed bereikbare kantoorruimte huren in Heemstede? 

Tauro Heemstede aan de Herenweg 115 ligt zeer centraal, midden in het groen, in de directe omgeving van natuurgebieden, strand, zee en duinen en op loopafstand van De Binnenweg met zijn diverse winkels en leuke restaurantjes.

Een kantoorruimte huren in Heemstede dat voldoet aan alle moderne eisen en zeker zijn voldoende parkeergelegenheid? Dit stijlvolle gebouw ligt goed ontsloten aan de as Haarlem Lisse en enkele autominuten van de A9 naar Amsterdam. Door de ligging aan de as Haarlem-Lisse is het zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Uw auto parkeert u kosteloos op het eigen parkeerterrein dat zich rondom het gebouw bevindt of in directe omgeving. NS station Heemstede is op ca. 15 minuten fietsafstand en is er een bushalte op loopafstand.

Bereikbaarheid Heemstede

Herenweg 115, 2105 MG Heemstede
Bereken uw route
Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

“De keuze voor het huren van kantoorruimte bij Tauro is gemaakt vanwege de ligging en goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn wij heel blij met het gebouw op zich en dat we de mogelijkheid hebben gekregen om alles naar wens in te richten en in te delen. Het heeft een fijne sfeer en door de aanwezigheid van de centrale receptie heeft het ook een zeer professionele uitstraling.”
Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

"Wij zijn inmiddels 3 jaar huurder bij Tauro en zijn heel erg te spreken over de kantoorruimte die wij hebben. Bij Derksen & Drolsbach komen vaak professionals langs om opdrachten te bespreken of nieuwe kandidaten om voor ons te komen werken. Wij vinden het dus belangrijk dat zij professioneel en netjes worden opgevangen zodra zij aankomen op kantoor. Tauro doet dit heel goed."
Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

"Stroopwafel effect groeide en dus waren wij op zoek naar een passende kantoorruimte. Zo zijn wij bij Tauro Statenkwartier terechtgekomen. Het kantoor van Tauro heeft een toffe, maar ook professionele uitstraling. Daarnaast heeft het kantoor een mooie welkomsthal, hartelijke receptie, schone kantoorruimte, voldoende parkeerruimte en ook stilte. Heel fijn!"
Einstein ICT - Peter Boogaard

Einstein ICT - Peter Boogaard

“De keuze viel voor Einstein ICT & Telecom op Tauro vanwege de prettige mix van het kantoor, de faciliteiten van de gemeenschappelijke ruimtes en de klantgerichtheid. Daarnaast speelde de bereikbaarheid een belangrijke rol bij de keuze. Het kantoorgebouw van Tauro in Amsterdam bevindt zich tegenover treinstation Amsterdam Sloterdijk en heeft een directe verbinding met de A10. Perfect dus. Inmiddels hebben wij ook onze weg gevonden naar de recent vernieuwde Ondernemerslounge. Een fijne plek om even kort te overleggen met collega’s, te ontspannen met een vers kopje koffie of medehuurders te ontmoeten.”
Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

"In Amsterdam maken wij sinds één jaar gebruik van de kantoorruimte bij Tauro. Het Tauro gebouw in Amsterdam ligt erg centraal, dichtbij station Amsterdam Sloterdijk, wat wij heel fijn vinden. Hierdoor is onze kantoorruimte heel makkelijk te bereiken voor kandidaten. Iets wat wij ontzettend fijn vinden aan onze kantoorruimte bij Tauro in Amsterdam is dat we voldoende ruimte hebben om te overleggen, gebruik kunnen maken van vergaderruimtes, maar ook beneden in de Ondernemers Lounge kunnen werken."
Vidacto - Atse Douma

Vidacto - Atse Douma

"Wij huren inmiddels al een lange tijd bij Tauro en zijn nog steeds superblij met onze keuze. De reden waarom onze keuze viel op Tauro Den Haag Koninginnegracht is het flexibele kantoorconcept. Waarbij je extra kantoorruimte huurt op het moment dat je dat nodig hebt en er ook inkomsten tegenover staan. En dus andersom juist kiest voor een kleinere kantoorruimte wanneer de inkomsten er niet zijn. Daarnaast spreekt de representativiteit van Tauro ons enorm aan. Het gebouw heeft een professionele uitstraling en wij hebben alles bij de hand wat we nodig hebben."
AFIBER - Remco Kaphorst

AFIBER - Remco Kaphorst

“De omgeving van de locatie in Heemstede, de sfeer in de algemene ruimtes en het een full service kantoren concept is waarom AFIBER uiteindelijk heeft gekozen voor Tauro. Alles wat wij maar nodig kunnen hebben is aanwezig. Daarnaast is de communicatie vanuit Tauro altijd zeer duidelijk en vinden wij het fijn dat we 24 uur per dag toegang hebben tot het gebouw”

Meest gestelde vragen

Is het mogelijk als mijn onderneming groeit om uit te breiden?
Door ons flexibele verhuurconcept kunnen wij ruimte creeëren voor groeiende ondernemingen.
Kan ik als Tauro huurder te allen tijde mijn kantoorunit in?
Ja, als huurder van een kantoorruimte bij Tauro heeft u 24/7 toegang tot het gebouw en uw kantoorunit.
Kan ik ook vergaderen in andere Tauro vestigingen?
Als u Tauro huurder of member bent, kunt u gebruikmaken van onze spreek- en vergaderfaciliteiten op iedere Tauro vestiging.
Kan ik parkeren bij Tauro Heemstede?
Rondom Tauro Heemstede is een eigen parkeerterrein. Naast het parkeerterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving.
Hoe is het internet geregeld?
Elke kantoorunit is voorzien van een eigen internet- en telefoonaansluiting.
Kan mijn post worden doorgestuurd wanneer ik een Membership heb?
De receptie kan uw post doorsturen naar het gewenste adres; hiervoor betaalt u dan een vergoeding per doorgezonden stuk.
Kan ik bij u ook gebruik maken van administratieve ondersteuning?
Onze receptionistes kunnen uw telefoon beantwoorden, mailingen verzorgen en uw bezoek ontvangen. Voor secretariele ondersteuning, zoals bijvoorbeeld het notuleren bij een vergadering, hebben wij afspraken met een bedrijf voor office professionals.
Wat is er bij de servicekosten inbegrepen?
Bij de servicekosten zijn o.a. inbegrepen:  Receptie, ontvangst en postafhandeling; Schoonmaak van de algemene ruimtes en gehuurde kantoorunit; Wassen beglazing en kozijnen; Beveiliging/surveillance; Onderhoud diverse installaties; Verzekering; Vuil- e
Kan ik mijn telefoon doorschakelen?
Wanneer u gebruik maakt van onze telefoonbeantwoordservice ontvangt u een uniek telefoonnummer waar u uw telefoon naar doorschakelt. Onze receptioniste neemt uw telefoon dan aan met uw bedrijfsnaam en noteert de boodschap. Alle telefoonnotities ontvangt u
Is het toegestaan om schilderijen/whiteboard in mijn kantoorruimte op te hangen?
Bij de receptie zijn speciale ophangsets verkrijgbaar om lijsten aan op te hangen. 
Kan ik mijn onderneming met een Tauro Membership inschrijven bij de Kamer van Koophandel?
Ja, met een Tauro Membership is het mogelijk uw onderneming in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Meer vragen laden

Type kantoorruimte

Kantoorruimte op maat

Ondernemen op úw manier. Tauro kantoor op maat biedt u als ondernemer de letterlijke en...
Meer info
2. Werkplekken - Overzicht - Kantoorruimte op maat

Tauro Membership

Als ondernemer heeft u wellicht (nog) geen vaste kantoorruimte nodig. Maar wel de faciliteiten van...
Meer info
1. Werkplekken - Overzicht - Flexibele Werkplek
Tauro maakt gebruik van cookies

Tauro maakt gebruik van functionele en tracking cookies om o.a. uw gebruikservaring op de website te verbeteren, content te personaliseren en advertenties. Tevens delen wij deze informatie met derde partijen gericht op advertenties en analytics. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.

Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik van cookies.