Kantoorruimtes huren in Rijswijk

Bij Tauro kunt u prachtige kantoorruimtes huren in Rijswijk, vlakbij het Prins Clausplein aan de A4 en de A13. De stijlvolle entree van het moderne gebouw vormt het visitekaartje van de bij ons gevestigde ondernemingen. Onder het Tauro-gebouw bevindt zich een parkeergarage met parkeergelegenheid voor u, uw team en uw bezoekers. 

Tauro Rijswijk heeft een vloeroppervlak van 4.600 m². U huurt een kantoorruimte in Rijswijk (vanaf 25 m²) met de door u gewenste omvang welke u naar eigen smaak kunt inrichten. Bij Tauro begrijpen we de meerwaarde van gemak. Daarom kunt u naar behoefte gebruik maken van Tauro-services als receptie- en telefoondiensten. Een keer vergaderen op een andere locatie? U kunt als kantoorruimte huurder in Rijswijk tevens gebruik maken van vergader- en spreekkamers in alle overige Tauro vestigingen. Handig wanneer u een meeting plant in bijvoorbeeld Amsterdam of Den Haag!

Ook de inwendige mens wordt op zijn wenken bediend

U wilt een kantoorruimte huren in Rijswijk. Uw kantoorruimte moet passen bij de identiteit van uw bedrijf. Het moet van alle gemakken voorzien zijn om het werk zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Uw klanten wilt u graag op professionele wijze ontvangen. Dat kunt u met een gerust hart aan onze receptionistes overlaten. En lunchen? Dat doet u in onze Coffee Lounge op de begane grond van ons complex. Hier kunt u ook gebruik maken van de flexibele werkplekken of uw gasten in een informele setting ontvangen. Kortom, kantoorruimte huren in Rijswijk doet u bij Tauro!

Betaalbare kantoorruimte huren in Rijswijk

Juist omdat Tauro een flexibel huurconcept hanteert zijn er bij Tauro geen standaard huurprijzen. De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte van uw kantoorruimte, de duur van het huurcontract en de specifieke wensen die u heeft ten aanzien van een kantoorruimte huren in Rijswijk. Wij nodigen u daarom van harte uit voor het bespreken van uw wensen inzake kantoorruimte huren in Rijswijk. We doen u graag een passend aanbod.

Kantoorruimte Laan van Vredenoord

Het Tauro kantoor aan de Laan van Vredenoord 33 in Rijswijk is op enkele minuten lopen van het Tramstation. Dit kantoor heeft een ruim vloeroppervlak van 4.600 m² met units vanaf 25 m² allen voorzien van moderne kantoorvoorzieningen. 

Kantoorruimte huren in Rijswijk?
Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend bezichtiging.

Lees meer Lees minder
Meer informatie?
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat
Brochure aanvragen
Meer informatie
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat

Details over Rijswijk

Kenmerken
 • Vloeroppervlak van 4.600 m²
 • Kantoorunits te huur vanaf 28 m2
 • Kantoren voorzien van daglicht en kiepramen
 • Pantry op elke verdieping 
 • Centrale ligging in bedrijvenpark Hoornwijck
 • Parkeergarage onder het gebouw
 • Nespresso in Coffee Lounge
 • Perfecte vergaderfaciliteiten
 • Binnen 10 minuten in centrum Den Haag/Delft
 • Directe verbinding met de snelwegen A4 / A13

Faciliteiten

Vergader- en spreekruimtes

Bij Tauro kantorencentrum zijn diverse vergaderruimtes te huur. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een kleine vergaderruimte of juist een grote presentatieruimte? Alles is bij Tauro mogelijk, informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van ruimtes:

 • Vergaderruimte;
 • Spreekruimte;
 • Brainstormruimte;
 • Presentatieruimte;
 • Videoconference ruimte;
 • Stilte-nis.  
Parkeren

Bij Tauro kantorencentrum kunt u altijd in de buurt parkeren, bijvoorbeeld in de eigen parkeergarage, op het parkeerterrein of voor de deur. Kijk bij de informatie van de vestiging naar uw keuze voor de parkeermogelijkheden.

Print- en scanfaciliteiten

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van de print-, kopieer- en scanfaciliteiten. Heeft u een grote mailing en wilt u hierop wachten? Uiteraard staat de koffiemachine in de buurt.

Ondernemers Lounge

Als ondernemer kunt u gebruikmaken van de diverse algemene werkplekruimtes in de OndernemersLounge waar u onder het genot van een kopje verse bonen koffie met andere ondernemers kunt werken en ontmoeten. Het is een prettige en open werkruimte uitgerust met comfortabele zitjes en een lange werktafel. Aansluitingen voor uw laptop zijn op of in de tafel(s) verwerkt. Ideaal wanneer u graag in een open ruimte werkt waar andere ondernemers aan het werk zijn.

 

Coffee Lounge

Ook de ochtend beginnen met een goede kop koffie? Wij vinden het belangrijk dat onze koffie van hoge kwaliteit is. In onze Coffee Lounge kunt u daarom heerlijke verse koffie' s en diverse versnaperingen halen zoals boterzachte muffins, versgebakken cookies en toasties.

Netwerken bij Tauro

Regelmatig organiseert Tauro voor haar huurders netwerkborrels. Zo kunt u informeel kennismaken met de andere ondernemers in uw vestiging. Wilt u zelf een netwerkborrel organiseren? Ook dan bent u bij Tauro aan het juiste adres! Informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Diverse flexibele werkplekken

Flexibel werken, optimaal gebruikmaken van diverse openbare ruimtes zoals een stilte-nis of werken in de Ondernemers Lounge. Het nieuwe werken is ook bij Tauro mogelijk!

Meer dan 200m2

Tauro biedt kantoorruimte op maat. Afgestemd op uw wensen, volgens een formule die al sinds 1994 met succes wordt gehanteerd. Ook bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte van meer dan 200 m² zijn van harte welkom bij Tauro. 

Tauro fiets

Duurzaam ondernemen begint bij jezelf! Tauro heeft daarom enkele Tauro fietsen bij haar locaties geplaatst waar u vrij gebruik van kunt maken, voor bijvoorbeeld een ritje voor uw afspraak in het centrum. 

De vele voordelen en services

Receptie
24/7 toegankelijk
Kantoorunits gestoffeerd
Postafhandeling
Schoonmaak
Technische ondersteuning
Tauro membership
Beveiliging
Vergaderen in alle vestigingen

Uitstekend bereikbare kantoorruimte in Rijswijk

De kantoorruimtes in Rijswijk van Tauro liggen in het snelgroeiende Businesspark Hoornwijck welke onderdak biedt aan grote bedrijven als o.a. KLM en de Lotto en zijn er diverse horeca voorzieningen En wilt u tijdens uw pauze de nodige verfrissing? Dan is het heerlijk wandelen in het centrale park.

De Tauro kantoorruimte in Rijswijk is prefect bereikbaar met uitgangswegen in alle directies en openbaar vervoer. Het ligt aan de rand van Haaglanden op het snijpunt van de snelwegen A12/A13/A4. Binnen 15 minuten bent u in centrum van Den Haag. Om de hoek vindt u een bus- en tramhalte. Reist u met de auto naar uw kantoorruimte in Rijswijk? Parkeren kunt u in de privé parkeergarage onder het gebouw of in de P&R Hoornwijck die op loopafstand ligt van het Tauro-gebouw. Tauro Rijswijk, een verademing voor u en uw bezoekers!

Bereikbaarheid

Laan van Vredenoord 33, 2289 DA Rijswijk
Bereken uw route

Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

“De keuze voor het huren van kantoorruimte bij Tauro is gemaakt vanwege de ligging en goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn wij heel blij met het gebouw op zich en dat we de mogelijkheid hebben gekregen om alles naar wens in te richten en in te delen. Het heeft een fijne sfeer en door de aanwezigheid van de centrale receptie heeft het ook een zeer professionele uitstraling.”

Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

"Wij zijn inmiddels 3 jaar huurder bij Tauro en zijn heel erg te spreken over de kantoorruimte die wij hebben. Bij Derksen & Drolsbach komen vaak professionals langs om opdrachten te bespreken of nieuwe kandidaten om voor ons te komen werken. Wij vinden het dus belangrijk dat zij professioneel en netjes worden opgevangen zodra zij aankomen op kantoor. Tauro doet dit heel goed."

Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

"Stroopwafel effect groeide en dus waren wij op zoek naar een passende kantoorruimte. Zo zijn wij bij Tauro Statenkwartier terechtgekomen. Het kantoor van Tauro heeft een toffe, maar ook professionele uitstraling. Daarnaast heeft het kantoor een mooie welkomsthal, hartelijke receptie, schone kantoorruimte, voldoende parkeerruimte en ook stilte. Heel fijn!"

Levin - Gerard Meyer

“De reden dat wij voor Tauro hebben gekozen is, naast het financiële aspect, dat afspraak ook echt afspraak is. Naast het gebruik van je eigen kantoorunit, kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals vergaderruimte op uurbasis en diensten van de receptie. Verder bestaat de mogelijkheid om ruimtes te gebruiken op andere locaties, wat voor ons in de toekomst heel interessant kan zijn. Verder verloopt de communicatie en samenwerking zeer prettig. Voor ons is Tauro feitelijk een verlengstuk van onze organisatie.”

Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

"In Amsterdam maken wij sinds één jaar gebruik van de kantoorruimte bij Tauro. Het Tauro gebouw in Amsterdam ligt erg centraal, dichtbij station Amsterdam Sloterdijk, wat wij heel fijn vinden. Hierdoor is onze kantoorruimte heel makkelijk te bereiken voor kandidaten. Iets wat wij ontzettend fijn vinden aan onze kantoorruimte bij Tauro in Amsterdam is dat we voldoende ruimte hebben om te overleggen, gebruik kunnen maken van vergaderruimtes, maar ook beneden in de Ondernemers Lounge kunnen werken."

Vidacto - Atse Douma

"Wij huren inmiddels al een lange tijd bij Tauro en zijn nog steeds superblij met onze keuze. De reden waarom onze keuze viel op Tauro Den Haag Koninginnegracht is het flexibele kantoorconcept. Waarbij je extra kantoorruimte huurt op het moment dat je dat nodig hebt en er ook inkomsten tegenover staan. En dus andersom juist kiest voor een kleinere kantoorruimte wanneer de inkomsten er niet zijn. Daarnaast spreekt de representativiteit van Tauro ons enorm aan. Het gebouw heeft een professionele uitstraling en wij hebben alles bij de hand wat we nodig hebben."

AFIBER - Remco Kaphorst

“De omgeving van de locatie in Heemstede, de sfeer in de algemene ruimtes en het een full service kantoren concept is waarom AFIBER uiteindelijk heeft gekozen voor Tauro. Alles wat wij maar nodig kunnen hebben is aanwezig. Daarnaast is de communicatie vanuit Tauro altijd zeer duidelijk is en vinden wij het fijn dat we 24 uur per dag toegang hebben tot het gebouw”

Meest gestelde vragen

Is het mogelijk als mijn onderneming groeit om uit te breiden?
Door ons flexibele verhuurconcept kunnen wij ruimte creeëren voor groeiende ondernemingen.
Kan ik ook vergaderen in andere Tauro vestigingen?
Als u Tauro huurder of member bent, kunt u gebruikmaken van onze spreek- en vergaderfaciliteiten op iedere Tauro vestiging.
Hoe is het internet geregeld?
Elke kantoorunit is voorzien van een eigen internet- en telefoonaansluiting.
Kan ik als Tauro huurder te allen tijde mijn kantoorunit in?
Ja, als Tauro huurders heeft u 24/7 toegang tot het gebouw en uw kantoorunit.
Kan mijn post worden doorgestuurd wanneer ik een Membership heb?
De receptie kan uw post doorsturen naar het gewenste adres; hiervoor betaalt u dan een vergoeding per doorgezonden stuk.
Kan ik bij u ook gebruik maken van administratieve ondersteuning?
Onze receptionistes kunnen uw telefoon beantwoorden, mailingen verzorgen en uw bezoek ontvangen. Voor secretariele ondersteuning, zoals bijvoorbeeld het notuleren bij een vergadering, hebben wij afspraken met een bedrijf voor office professionals.
Wat is er bij de servicekosten inbegrepen?
Bij de servicekosten zijn o.a. inbegrepen:  Receptie, ontvangst en postafhandeling; Schoonmaak van de algemene ruimtes en gehuurde kantoorunit; Wassen beglazing en kozijnen; Beveiliging/surveillance; Onderhoud diverse installaties; Verzekering; Vuil- e
Kan ik mijn telefoon doorschakelen?
Wanneer u gebruik maakt van onze telefoonbeantwoordservice ontvangt u een uniek telefoonnummer waar u uw telefoon naar doorschakelt. Onze receptioniste neemt uw telefoon dan aan met uw bedrijfsnaam en noteert de boodschap. Alle telefoonnotities ontvangt u
Kan ik mijn onderneming met een Tauro Membership inschrijven bij de Kamer van Koophandel?
Ja, met een Tauro Membership is het mogelijk uw onderneming in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Is het toegestaan om schilderijen/whiteboard in mijn kantoorruimte op te hangen?
Bij de receptie zijn speciale ophangsets verkrijgbaar om lijsten aan op te hangen. 
Kan ik parkeren bij Tauro?
Bij iedere Tauro vestiging zijn er zowel eigen parkeervoorzieningen als voor- en rondom het gebouw.
Meer vragen laden

Type kantoorruimte

Kantoorruimte op maat

Ondernemen op úw manier. Tauro kantoor op maat biedt u als ondernemer de letterlijke en...
Meer info
2. Werkplekken - Overzicht - Kantoorruimte op maat

Tauro Membership

Als ondernemer heeft u wellicht (nog) geen vaste kantoorruimte nodig. Maar wel de faciliteiten van...
Meer info
1. Werkplekken - Overzicht - Flexibele Werkplek

Kantoor voor een dag - One Day Office

Meebewegen en flexibel zijn, dat is Tauro. Zo kunt u nu heel flexibel voor 1 of enkele dagen per...
Meer info
Kantoorruimte te huur Rijswijk
Samen veilig werken
Tauro maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om uw ervaring op de website te verbeteren. De cookies die vereist zijn om de website te gebruiken zijn wettelijk toegestaan. Voor de andere cookies kunt u hieronder toestemming geven.

Meer informatie