Kantoorruimte in Koninginnegracht, Den Haag

Met de aankoop van ons pand aan de Koninginnegracht werd Tauro de grootste aanbieder van kleine kantoorruimtes in de Haagse regio. Het gerenoveerde kantorencomplex ligt in het centrum van Den Haag nabij de bekende Denneweg. Parkeergelegenheid vindt u op eigen terrein en in de directe omgeving. Centraal gelegen kantoorruimte huren in Den Haag? Tauro Koninginnegracht heeft een directe verbinding met de snelwegen A4, A44, A12 en de A13. Het Centraal Station is op loopafstand en tramlijnen 1 en 9 stoppen voor de deur. Op de begane grond vindt u onze lunchroom KG19 waar u heerlijk kunt lunchen. Hier kunt u ook gebruik maken van de diverse flexibele werkplekken of uw gasten in een informele setting ontvangen. Kortom, kantoorruimte huren in Den Haag doet u bij Tauro!

Sluit het huren van kantoorruimte in Den Haag Koninginnegracht niet helemaal aan bij uw wensen? Tauro heeft ook kantoorruimte te huur in Den Haag Statenkwartier, Den Haag Bezuidenhout en Den Haag Forepark.

Eigen wensen centraal bij kantoorruimte huren in Den Haag

Tauro Koninginnegracht heeft een vloeroppervlak van 5.000 m². U kunt kantoorruimte huren in Den Haag welke u naar eigen wens en behoefte kunt inrichten. De ruimtes zijn gestoffeerd en voorzien van moderne kantoorvoorzieningen. Daarnaast kunt u naar behoefte gebruik maken van de Tauro-services, waaronder receptie- en telefoondiensten. Vergaderruimte nodig? In Den Haag of liever in Amsterdam? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Betaalbare kantoorruimte huren in Den Haag

Het klinkt haast onmogelijk: een betaalbare kantoorruimte huren in Den Haag. Bij Tauro kan het! En omdat Tauro een flexibel huurconcept hanteert, zijn er geen standaard huurprijzen. Deze prijzen zijn afhankelijk van de grootte van uw kantoor, de gewenste duur van het huurcontract en uw specifieke wensen. 

Wij nodigen u graag uit voor het bespreken van uw wensen inzake kantoorruimte huren in Den Haag.

Kantoorruimte Koninginnegracht: prachtige lokatie

Het Tauro kantoor aan de Koninginnegracht 19 is op loopafstand van het Centraal Station en het centrum. Tevens makkelijk bereikbaar met de snelwegen A4, A44, A12 en A13. Het kantoor is gebouwd in een klassieke monumentale stijl met een vloeroppervlak van ruim 5.000 m². Voorzien van moderne kantoorvoorzieningen en ingericht in een lichte stijlvolle zetting.

 

Kantoorruimte huren in Den Haag?
Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Lees meer Lees minder
Meer informatie?
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat
Brochure aanvragen
Meer informatie
Miranda Vastgoedconsultant
Bereikbaar tot 17:30
 • Geen verplichtingen
 • Persoonlijke service
 • Werkoplossing op maat

Details over onze kantoorruimte in Den Haag

Kenmerken
 • Gebouwd in een klassieke monumentale stijl
 • Kantoorruimte vanaf 25m2
 • Kantoren voorzien van daglicht en kiepramen
 • Moderne stijlvolle inrichting en voorzieningen
 • Ondernemerslounge met flexplekken
 • Lunch- en catering faciliteiten
 • Diversiteit aan ondernemers in gebouw
 • Parkeerterrein achter gebouw
 • Op loopafstand van station C.S. en centrum 
 • Directe verbinding met A4, A44, A12 en de A13
 • Nabij bekende Denneweg
 • Energielabel A

Faciliteiten kantoorruimte Den Haag

Vergader- en spreekruimtes

Bij Tauro kantorencentrum zijn diverse vergaderruimtes te huur. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een kleine vergaderruimte of juist een grote presentatieruimte? Alles is bij Tauro mogelijk, informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van ruimtes:

 • Vergaderruimte;
 • Spreekruimte;
 • Brainstormruimte;
 • Presentatieruimte;
 • Videoconference ruimte;
 • Stilte-nis.  
Parkeren

Bij Tauro kantorencentrum kunt u altijd in de buurt parkeren, bijvoorbeeld in de eigen parkeergarage, op het parkeerterrein of voor de deur. Kijk bij de informatie van de vestiging naar uw keuze voor de parkeermogelijkheden.

Print- en scanfaciliteiten

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van de print-, kopieer- en scanfaciliteiten. Heeft u een grote mailing en wilt u hierop wachten? Uiteraard staat de koffiemachine in de buurt.

Ondernemers Lounge

Als ondernemer kunt u gebruikmaken van de diverse algemene werkplekruimtes in de OndernemersLounge waar u onder het genot van een kopje verse bonen koffie met andere ondernemers kunt werken en ontmoeten. Het is een prettige en open werkruimte uitgerust met comfortabele zitjes en een lange werktafel. Aansluitingen voor uw laptop zijn op of in de tafel(s) verwerkt. Ideaal wanneer u graag in een open ruimte werkt waar andere ondernemers aan het werk zijn.

 

Coffee Lounge

Ook de ochtend beginnen met een goede kop koffie? Wij vinden het belangrijk dat onze koffie van hoge kwaliteit is. In onze Coffee Lounge kunt u daarom heerlijke verse koffie' s en diverse versnaperingen halen zoals boterzachte muffins, versgebakken cookies en toasties.

Netwerken bij Tauro

Regelmatig organiseert Tauro voor haar huurders netwerkborrels. Zo kunt u informeel kennismaken met de andere ondernemers in uw vestiging. Wilt u zelf een netwerkborrel organiseren? Ook dan bent u bij Tauro aan het juiste adres! Informeer bij de vestiging van uw keuze naar de mogelijkheden.

Diverse flexibele werkplekken

Flexibel werken, optimaal gebruikmaken van diverse openbare ruimtes zoals een stilte-nis of werken in de Ondernemers Lounge. Het nieuwe werken is ook bij Tauro mogelijk!

Lunch

Een gezonde lunch of catering op maat. Bij Tauro regelt u alles onder één dak. 

Videoconferencing

Bij Tauro kunt u ook terecht voor uw videoconferencing in Den Haag en videoconferencing in Amsterdam. De videoconference ruimte kan verbonden worden met video conference systemen van alle merken 'all over the world', zowel voor point-to-point als multipoint sessies. Reizen is niet meer nodig!

Tauro fiets

Duurzaam ondernemen begint bij jezelf! Tauro heeft daarom enkele Tauro fietsen bij haar locaties geplaatst waar u vrij gebruik van kunt maken, voor bijvoorbeeld een ritje voor uw afspraak in het centrum. 

De vele voordelen en services Den Haag

Receptie
24/7 toegankelijk
Kantoorunits gestoffeerd
Postafhandeling
Schoonmaak
Technische ondersteuning
Tauro membership
Beveiliging
Vergaderen in alle vestigingen

Bereikbaarheid kantoorruimte Den Haag Centrum

Centraal gelegen kantoorruimte huren in Den Haag Centrum? Tauro aan de Koninginnegracht in Den Haag ligt op een van de meest prestigieuze en dynamische locaties van Den Haag tegenover het Provinciehuis en nabij ambassades en diverse internationale organisaties. Direct achter het gebouw begint het historische Haagse centrum.

De Tauro kantoorruimtes in Den Haag zijn makkelijk bereikbaar met uitgangswegen in alle directies en openbaar vervoer. Het heeft een directe verbinding met de snelwegen A4, A44, A12 en de A13. Het Centraal Station is op loopafstand en tramlijnen 1 en 9 stoppen voor de deur. Kom met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid vindt u op het privé parkeerterrein achter gebouw en in de directe omgeving. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A12/Utrechtse baan. Kortom, kantoorruimte huren in Den Haag Centrum doet u bij Tauro!

 

Bereikbaarheid Den Haag

Koninginnegracht 19, 2514 AB Den Haag
Bereken uw route
Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

Mijn Geldkompas - Huib van Vliet

“De keuze voor het huren van kantoorruimte bij Tauro is gemaakt vanwege de ligging en goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn wij heel blij met het gebouw op zich en dat we de mogelijkheid hebben gekregen om alles naar wens in te richten en in te delen. Het heeft een fijne sfeer en door de aanwezigheid van de centrale receptie heeft het ook een zeer professionele uitstraling.”
Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

Derksen & Drolsbach - Robert Derksen, Hugo Drolsbach

"Wij zijn inmiddels 3 jaar huurder bij Tauro en zijn heel erg te spreken over de kantoorruimte die wij hebben. Bij Derksen & Drolsbach komen vaak professionals langs om opdrachten te bespreken of nieuwe kandidaten om voor ons te komen werken. Wij vinden het dus belangrijk dat zij professioneel en netjes worden opgevangen zodra zij aankomen op kantoor. Tauro doet dit heel goed."
Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

Stroopwafel Effect - Marc van Versendaal

"Stroopwafel effect groeide en dus waren wij op zoek naar een passende kantoorruimte. Zo zijn wij bij Tauro Statenkwartier terechtgekomen. Het kantoor van Tauro heeft een toffe, maar ook professionele uitstraling. Daarnaast heeft het kantoor een mooie welkomsthal, hartelijke receptie, schone kantoorruimte, voldoende parkeerruimte en ook stilte. Heel fijn!"
Einstein ICT - Peter Boogaard

Einstein ICT - Peter Boogaard

“De keuze viel voor Einstein ICT & Telecom op Tauro vanwege de prettige mix van het kantoor, de faciliteiten van de gemeenschappelijke ruimtes en de klantgerichtheid. Daarnaast speelde de bereikbaarheid een belangrijke rol bij de keuze. Het kantoorgebouw van Tauro in Amsterdam bevindt zich tegenover treinstation Amsterdam Sloterdijk en heeft een directe verbinding met de A10. Perfect dus. Inmiddels hebben wij ook onze weg gevonden naar de recent vernieuwde Ondernemerslounge. Een fijne plek om even kort te overleggen met collega’s, te ontspannen met een vers kopje koffie of medehuurders te ontmoeten.”
Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

Finedat - Valentine Meerzorg en Mohammed Boulouize

"In Amsterdam maken wij sinds één jaar gebruik van de kantoorruimte bij Tauro. Het Tauro gebouw in Amsterdam ligt erg centraal, dichtbij station Amsterdam Sloterdijk, wat wij heel fijn vinden. Hierdoor is onze kantoorruimte heel makkelijk te bereiken voor kandidaten. Iets wat wij ontzettend fijn vinden aan onze kantoorruimte bij Tauro in Amsterdam is dat we voldoende ruimte hebben om te overleggen, gebruik kunnen maken van vergaderruimtes, maar ook beneden in de Ondernemers Lounge kunnen werken."
Vidacto - Atse Douma

Vidacto - Atse Douma

"Wij huren inmiddels al een lange tijd bij Tauro en zijn nog steeds superblij met onze keuze. De reden waarom onze keuze viel op Tauro Den Haag Koninginnegracht is het flexibele kantoorconcept. Waarbij je extra kantoorruimte huurt op het moment dat je dat nodig hebt en er ook inkomsten tegenover staan. En dus andersom juist kiest voor een kleinere kantoorruimte wanneer de inkomsten er niet zijn. Daarnaast spreekt de representativiteit van Tauro ons enorm aan. Het gebouw heeft een professionele uitstraling en wij hebben alles bij de hand wat we nodig hebben."
AFIBER - Remco Kaphorst

AFIBER - Remco Kaphorst

“De omgeving van de locatie in Heemstede, de sfeer in de algemene ruimtes en het een full service kantoren concept is waarom AFIBER uiteindelijk heeft gekozen voor Tauro. Alles wat wij maar nodig kunnen hebben is aanwezig. Daarnaast is de communicatie vanuit Tauro altijd zeer duidelijk en vinden wij het fijn dat we 24 uur per dag toegang hebben tot het gebouw”

Meest gestelde vragen

Is het mogelijk als mijn onderneming groeit om uit te breiden?
Door ons flexibele verhuurconcept kunnen wij ruimte creeëren voor groeiende ondernemingen.
Kan ik ook vergaderen in andere Tauro vestigingen?
Als u Tauro huurder of member bent, kunt u gebruikmaken van onze spreek- en vergaderfaciliteiten op iedere Tauro vestiging.
Hoe is het internet geregeld?
Elke kantoorunit is voorzien van een eigen internet- en telefoonaansluiting.
Kan ik als Tauro huurder te allen tijde mijn kantoorunit in?
Ja, als huurder bij Tauro heeft u 24/7 toegang tot het gebouw en uw kantoorunit.
Kan mijn post worden doorgestuurd wanneer ik een Membership heb?
De receptie kan uw post doorsturen naar het gewenste adres; hiervoor betaalt u dan een vergoeding per doorgezonden stuk.
Kan ik bij u ook gebruik maken van administratieve ondersteuning?
Onze receptionistes kunnen uw telefoon beantwoorden, mailingen verzorgen en uw bezoek ontvangen. Voor secretariele ondersteuning, zoals bijvoorbeeld het notuleren bij een vergadering, hebben wij afspraken met een bedrijf voor office professionals.
Wat is er bij de servicekosten inbegrepen?
Bij de servicekosten zijn o.a. inbegrepen:  Receptie voor ontvangst van uw bezoekers en postafhandeling - Schoonmaak algemene ruimtes en gehuurde kantoorunit - Wassen beglazing en kozijnen - Beveiliging/surveillance - Onderhoud installaties - Verzekeri
Kan ik mijn telefoon doorschakelen?
Wanneer u gebruik maakt van onze telefoonbeantwoordservice ontvangt u een uniek telefoonnummer waar u uw telefoon naar doorschakelt. Onze receptioniste neemt uw telefoon dan aan met uw bedrijfsnaam en noteert de boodschap. Alle telefoonnotities ontvangt u
Is het toegestaan om schilderijen/whiteboard in mijn kantoorruimte op te hangen?
Bij de receptie zijn speciale ophangsets verkrijgbaar om lijsten aan op te hangen. 
Kan ik parkeren bij Tauro Koninginnegracht?
Achter Tauro Koninginnegracht ligt een parkeerterrein. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen aan de Koninginnegracht (parkeerautomaat en Smart parking) en parkeergarage Malieveld op loopafstand.
Kan ik mijn onderneming met een Tauro Membership inschrijven bij de Kamer van Koophandel?
Ja, met een Tauro Membership is het mogelijk uw onderneming in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Wat kost een kantoorruimte in Den Haag?

Bij Tauro werken wij niet met een huurprijs per vierkante meter of een huurprijs per werkplek maar per kantoorruimte. Omdat de huurprijs van een kantoorruimte afhankelijk is van de afmeting van de ruimte, de locatie, de huurtermijn en uw persoonlijke wensen, werken wij niet met standaard huurprijzen. Daarom nodigen wij u altijd uit voor vrijblijvende bezichtiging van de kantoorruimtes en het gebouw om uw wensen te bespreken, waarna wij u graag een passend voorstel doen. 

Uw huidige kantoorruimte te klein?

Wij snappen als geen ander dat krimp en uitbreiding bij ondernemen horen. Daarom bieden wij u een kantoor op maat, aangepast aan uw wensen en die zo nodig met u meegroeit of krimpt.

Uw huidige kantoorruimte te groot?

Wij snappen als geen ander dat krimp en uitbreiding bij ondernemen horen. Daarom bieden wij u een kantoor op maat, aangepast aan uw wensen en die zo nodig met u meegroeit of krimpt.

Waar moet een goede kantoorruimte aan voldoen?

Goede kantoorruimte is voorzien van daglicht met ramen die open kunnen en voldoen aan gestelde criteria voor temperatuur, geluid en ventilatie. En omdat ook een goede bereikbaarheid belangrijk is, bevinden onze Tauro kantoorgebouwen zich allemaal aan belangrijke (uitvals)wegen en is er voldoende (openbare) parkeergelegenheid. Daarnaast hanteren wij een hoog service standaard die u het ondernemen makkelijk maakt. Door onze persoonlijke benadering hopen wij dat u zich bij ons thuis voelt zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: het succes van uw eigen onderneming!

 

Meer vragen laden

Type kantoorruimte

Kantoorruimte op maat

Ondernemen op úw manier. Tauro kantoor op maat biedt u als ondernemer de letterlijke en...
Meer info
2. Werkplekken - Overzicht - Kantoorruimte op maat

Tauro Membership

Als ondernemer heeft u wellicht (nog) geen vaste kantoorruimte nodig. Maar wel de faciliteiten van...
Meer info
1. Werkplekken - Overzicht - Flexibele Werkplek
Tauro maakt gebruik van cookies

Tauro maakt gebruik van functionele en tracking cookies om o.a. uw gebruikservaring op de website te verbeteren, content te personaliseren en advertenties. Tevens delen wij deze informatie met derde partijen gericht op advertenties en analytics. Lees meer over ons cookie- en privacybeleid.

Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik van cookies.